Koken voor je Leven
Een opleiding die je wegwijs maakt in de Kook-Kunst van je Leven
Voeding is een levens-alchemie.
Zoveel meer dan je buikje vullen en je honger stillen.
Voeding brengt zoveel teweeg in ons hele zijn.
Als we dat vanuit een grote universele levensvisie en met natuurlijke biologische producten doen, wordt dat een magische cocktail van Levenslust, Transformatie en Gezondheid.
We kijken vanuit een holistische levensvisie en zoemen in op het kleine en weer uit naar het grote geheel.
.
Ik wil je graag meenemen op een ontdekkingsreis van voeding, je ware zelf en groei.
Doel van deze opleidingen is je proberen aan te reiken en te laten ervaren wat voor jou persoonlijk juiste voeding is. Afgestemd op wie je bent, op je conditie en constitutie, op je activiteiten, op elk moment in je leven.
Het gaat niet over goed en slecht, of over weer een nieuw dieet, het gaat over een levenswijze, waarvan dagelijkse voeding een zeer belangrijk deel uit maakt.
Het is een heel andere kijk op wat voeding voor ons als mens betekent, wat het met ons doet en hoe we keuzes kunnen maken. Hoe we met ons voedingspatroon onze verlangens, evolutie, gemoedstoestand en welzijn kunnen volgen en ondersteunen. En hoe het je levensvreugde en humor vergroot!
Het bestaat uit theoretische gedeelten en samen koken en proeven.
Ik gebruik zo goed als geen dierlijke producten (vlees, vis, zuivel, kaas, ei), geen geraffineerde suikers en andere voedingswaren en werk met biologische en seizoensgebonden producten.
Een pure keuken, dat is het uitgangsput!
Praktisch
Deze opleidingen wordt in verschillende formules gegeven:
Jaaropleiding van 22 lessen
Langere reeks van 15 lessen
Korte introductiereeks van 7 lessen
Themadagen en/of weekends
Prijs: syllabus en ingrediënten inbegrepen.
Jaar: 750 euro
Lange reeks 345 euro
Korte reeks 160 euro
Themaworkshop wordt apart bekeken en berekend
Greep uit de onderwerpen:
-De werking van de Universele wetten
-Kennismaking met het Yin Yang principe als leidraad
-Je bent wat je eet en je eet wat je bent - Ziekte en Gezondheid
-De Natuurvoedingskeuken - Een natuurlijke balans - Juiste verhoudingen
-Snijtechnieken - Koken met de seizoenen mee - Overschakelen -
-Evenwichtig ontbijten- energiek lunchpakket - Vervullende Avondmaaltijden - Brood en broodbeleg
-Oergraan - Natuurlijk zoet - Peulvruchten - Tofu, seitan en meer
-Zeewieren - Vitaminen/mineralen - Pekelen - wilde kruiden in de keuken
-Natuurvoeding voor baby’s, kinderen en jongeren - Zalige Confituren maken
-Op weg met je persoonlijk voedingsplan -Micro-en makrocosmos
-Koken voor de Vrouwelijke energie -Koken voor de Mannelijke energie
-Symboliek van kleur in je eten -Wat is Echt eten - Compensaties en oude patronen
-Koken voor de Liefde - Proef de wereld op je bord - natuurlijke huisapotheek
Begeleiding: Christel
Voeding is een levens-alchemie.
Zoveel meer dan je buikje vullen en je honger stillen.
Voeding brengt zoveel teweeg in ons hele zijn.
Als we dat vanuit een grote universele levensvisie en met natuurlijke biologische producten doen, wordt dat een magische cocktail van Levenslust, Transformatie en Gezondheid.
We kijken vanuit een holistische levensvisie en zoemen in op het kleine en weer uit naar het grote geheel.
.
Ik wil je graag meenemen op een ontdekkingsreis van voeding, je ware zelf en groei.
Doel van deze opleidingen is je proberen aan te reiken en te laten ervaren wat voor jou persoonlijk juiste voeding is. Afgestemd op wie je bent, op je conditie en constitutie, op je activiteiten, op elk moment in je leven.
Het gaat niet over goed en slecht, of over weer een nieuw dieet, het gaat over een levenswijze, waarvan dagelijkse voeding een zeer belangrijk deel uit maakt.
Het is een heel andere kijk op wat voeding voor ons als mens betekent, wat het met ons doet en hoe we keuzes kunnen maken. Hoe we met ons voedingspatroon onze verlangens, evolutie, gemoedstoestand en welzijn kunnen volgen en ondersteunen. En hoe het je levensvreugde en humor vergroot!
Het bestaat uit theoretische gedeelten en samen koken en proeven.
Ik gebruik zo goed als geen dierlijke producten (vlees, vis, zuivel, kaas, ei), geen geraffineerde suikers en andere voedingswaren en werk met biologische en seizoensgebonden producten.
Een pure keuken, dat is het uitgangsput!
Praktisch
Deze opleidingen wordt in verschillende formules gegeven:
Jaaropleiding van 22 lessen
Langere reeks van 15 lessen
Korte introductiereeks van 7 lessen
Themadagen en/of weekends
Prijs: syllabus en ingrediënten inbegrepen.
Jaar: 750 euro
Lange reeks 345 euro
Korte reeks 160 euro
Themaworkshop wordt apart bekeken en berekend
Greep uit de onderwerpen:
-De werking van de Universele wetten
-Kennismaking met het Yin Yang principe als leidraad
-Je bent wat je eet en je eet wat je bent - Ziekte en Gezondheid
-De Natuurvoedingskeuken - Een natuurlijke balans - Juiste verhoudingen
-Snijtechnieken - Koken met de seizoenen mee - Overschakelen -
-Evenwichtig ontbijten- energiek lunchpakket - Vervullende Avondmaaltijden - Brood en broodbeleg
-Oergraan - Natuurlijk zoet - Peulvruchten - Tofu, seitan en meer
-Zeewieren - Vitaminen/mineralen - Pekelen - wilde kruiden in de keuken
-Natuurvoeding voor baby’s, kinderen en jongeren - Zalige Confituren maken
-Op weg met je persoonlijk voedingsplan -Micro-en makrocosmos
-Koken voor de Vrouwelijke energie -Koken voor de Mannelijke energie
-Symboliek van kleur in je eten -Wat is Echt eten - Compensaties en oude patronen
-Koken voor de Liefde - Proef de wereld op je bord - natuurlijke huisapotheek
Begeleiding: Christel